VISIOLINK SØGER GRAFISK PRAKTIKANT EFTERÅRET 2019

Som grafisk praktikant hos Visiolink kommer du til at arbejde i en tværgående funktion, hvor du samarbejder med både marketingsafdelingen, projektlederne og vores UX-designer. Du får ansvaret for at fortsætte Visiolinks grafiske linje samtidig med at videreudvikle på den visuelle identitet i alt fra indhold på SoMe til produktspecifikke prototyper og mock-ups. Vi arbejder primært digitalt, men du kan også blive involveret i produktion af materiale til tryk - f.eks. i forbindelse med de events, vi deltager i.

  • Produktion af grafisk materiale til SoMe, website, nyhedsbrev og blogindlæg
  • UI- og UX-design på Visiolinks app-løsninger
  • Udarbejdelse af trykt markedsføringsmateriale – fx roll-ups og flyers
  • Ad hoc-opgaver

Om dig

Du er i gang med sidste halvdel af din uddannelse inden for grafisk kommunikation, mediegrafiker, digital design, multimediedesign eller noget der minder om. Det vigtigste er, at du forstår og interesserer dig for, hvordan man grafisk formidler et budskab og fanger en modtagers opmærksomhed. Du har teorien på plads og glæder dig til at arbejde med de praktiske sider af multimediedesign, digital markedsføring og kommunikation i et miljø, hvor du får mulighed for både at lære og tage ansvar for egne områder og projekter. Vi sørger for at skabe gode betingelser for din læring, og har gennem dit ophold fokus på at styrke dine kompetencer. Sammen definerer vi de projekter, hvor din interesse er størst, og hvor du kan byde bedst ind.

Om Visiolink

Visiolink er markedsledende inden for digitale publiceringsløsninger til mediehuse. Vi har specialiseret os i at levere aviser og magasiners indhold til smartphone, tablet og web, og vi rådgiver mediehuse om, hvordan de kan gøre deres e-avis og e-magasin til en god forretning.  Visiolink har gennem mange år rekrutteret praktikanter, og vandt specialprisen i forbindelse med kåringen af "Østjyllands bedste praktikplads 2019". Det er vi stolte af, ligesom vi er stolte af vores flade virksomhedsstruktur, hvor der er højt til loftet og mulighed for at sætte sit eget præg. Vores erfarne personaleforening sikrer, at vi også får nogle fede oplevelser sammen uden for arbejdstiden. Dette kommer bl.a. til udtryk, når vi får en fredagsøl i vores egen ”bierstube”, tager på udflugt eller holder nogle sjove firmafester.

Praktisk information

Forventet start i august 2019, men vi er fleksible, hvis den rette kandidat dukker op. Praktikstillingen er 37 timer om ugen og er ulønnet - til gengæld er der bl.a. en lækker frokostbuffet inkluderet.

Send os din motiverede ansøgning samt CV og angiv jobID  7.017 i formularen her. Har du nogle spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Nina Bech Stage på  telefon 20341093 . Vi glæder os til at høre fra dig.