VISIOLINK SØGER BUSINESS INTELLIGENCE PRAKTIKANT, EFTERÅRET 2021

Få uvurderlig praktisk erfaring med dataanalyse og Business Intelligence

Som praktikant i Business Consulting-afdelingen hos Visiolink er du en aktiv medspiller i udforskningen af data og tendenser på baggrund af store datamængder i Google Analytics (erfaring er ikke et must). Business Consulting afholder workshops, udarbejder rapporter og bruger data til at inspirere kunder til strategiske tiltag der øger læserengagementet i deres e-aviser. Som praktikant bliver du en del af teamet på lige fod med øvrige medarbejdere.

Om praktikjobbet

I løbet af praktikken får du indsigt i, og praktisk erfaring med, alle de opgaver, som hver dag passerer vores skrivebord. Forløbet vil også byde på arrangementer ude af huset som eksempelvis kundemøder, præsentationer, events og messer. Du vil i høj grad selv være med til at præge dit praktikforløb, hvor arbejdsopgaverne bl.a. består i at udarbejde:

  • Analyser, som understøtter salgs- og marketingindsatserne i Visiolink
  • Dataindsamling, -strukturering og -visualisering gennem RStudio
  • Brugeradfærdsanalyser for afslutningsvis at lave rapporter og præsentationer herom
  • Forslag til nye analyser, som kan bringe ny viden om Visiolinks produkter og kunder gennem hele ETL-processen
  • Dataanalyser på baggrund af data fra Google Analytics

Om dig 

Du er sikkert i gang med at læse Business Intelligence, Erhvervsøkonomi, Informationsteknologi eller noget i den boldgade. Du elsker at udforske data, og du har dit fokus og dine interesser inden for analyser samt formidling af data. Du er nysgerrig, resultatorienteret og brænder for at føre teoretisk forståelse ud i en praktisk og anvendelsesorienteret virkelighed.
Vi sørger for at skabe gode betingelser for din læring, og har gennem dit ophold fokus på at styrke dine kompetencer. Sammen definerer vi de projekter, hvor din interesse er størst, og hvor du kan byde bedst ind.  

Om Visiolink

Visiolink er markedsleder inden for digitale publiceringsløsninger til medieindustrien rundt om i Europa. Vi har gennem mange år rekrutteret praktikanter og i forbindelse med "Østjyllands bedste praktikplads 2019" vandt i Specialprisen. Det er vi stolte af, ligesom vi er stolte af vores flade struktur, hvor der er højt til loftet og mulighed for at sætte sit eget præg. Vores personaleforening sikrer, at vi også får nogle fede oplevelser sammen uden for arbejdstiden, hvilket bl.a. kommer til udtryk, når vi får en fredagsøl i vores egen ”bierstube”, tager på udflugter eller holder nogle sjove firmafester.

Praktisk information

 Praktikstillingen er 37 timer om ugen og er ulønnet. Til gengæld er der en lækker frokostbuffet inkluderet samt andre personalegoder.  

 Send en motiveret ansøgning og CV, og angiv jobID 7.003 i formularen. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Business Intelligence Lead, Kasper Heyst på khe@visiolink.com.