Customer Care Specialist

Vitec Visiolink søger en tysktalende Customer Care Specialist

Kan du servicere vores kunder på tysk? Har du teknisk flair og et stort servicehjerte? Så er det dig, vi mangler i vores Customer Care team!

Stillingen

I Customer Care er det vores vigtigste opgave at sikre, at vores kunder altid har deres digitale aviser, magasiner og podcasts i luften – vi ønsker med andre ord at sikre kundeloyalitet gennem proaktiv kundeservice. Vi drives af at finde og udrydde eventuelle problemer og issues, så vores kunder og slutbrugerne ikke oplever digitale sten i skoen. Vi indsamler og analyserer kundefeedback, så vi sammen med Visiolinks udviklere kan lave og levere produkter og services af højeste kvalitet. Vi sætter også en ære i at yde god kollega-service, og vi finder ofte anledning til at fejre vores successeer. Hos Visiolink vil du komme til at indgå i et leveranceteam, der består af både Product Owners, testere og udviklere, og hvor du varetager support for den gruppe af kunder, som teamet arbejder med.

Opgaverne er:

  • Håndtering af supporthenvendelser fra vores kunder på mail og telefon
  • Vedligehold af kundedata
  • Teknisk support af vores apps og webløsninger
  • Test og kvalitetssikring af vores løsninger

 

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er underordnet – det vigtigste er, at du er løsningsorienteret, kommunikativt stærk og drives af en lyst til at hjælpe. Du kan arbejde effektivt og struktureret og er god til at holde hovedet koldt, når det går stærkt. Du taler og skriver flydende tysk. Har du erfaring med SCRUM er det et stort plus, men ikke et krav.

 

Om os

Vitec Visiolink producerer digitale aviser og magasiner for over 250 mediehuse i Europa, og mere end 2.000 titler distribueres hver dag via Vitec Visiolinks datacentre. Vi er en markedsledende leverandør af digitale publikationsløsninger til den europæiske medieindustri. Vi leverer mediehusenes indhold på mobil, tablet og desktop. Og selvfølgelig både på web, iOS og Android.

Vi leverer mere end software – vi er en forretningsmodel. Vi fokuserer på at skabe nye læsere, nye annonceindtægter og fleksible publiceringsplatforme til vores kunder. 

Vores egen forretning er i stort omfang baseret på SaaS, hvor vi dels leverer softwareprojekter og dels leverer løbende IT-drift af vores løsninger.

 

Om Vitec Software Group

Vitec Visiolink er ejet af Vitec Software Group. Vitec er førende inden for Vertical Market Software i Norden. Vi udvikler og leverer standardsoftware til forskellige brancher. Vitecs vækststrategi er at opkøbe softwarevirksomheder, der er etableret i markedet, og samtidigt er veldrevne.

Koncernens overordnede processer i kombination med medarbejdernes høje kendskab til kundens lokale marked skaber gode forudsætninger for forbedringer og fortsat innovation.

Vitec har mere end 1.050 medarbejdere, er noteret på Nasdaq Stockholm og omsatte for 1.571 mio. SEK i 2021.

Få mere at vide om os på www.vitecsoftware.com

 

Er du interesseret?

Stillingen er fuldtids og med opstart hurtigst muligt, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning!

Vi opfordrer alle uanset køn, religion, seksualitet eller nationalitet at søge jobbet – og alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Head of Project Delivery & Support, Agnethe Løkke Madsen på tlf.: 61653304.

Send dit CV samt ansøgning via dette link og angiv Job ID 3001 

Lær dine nye kolleger at kende her.