Fullstack-udvikler med fokus på Javascript og PHP søges

Vil du være med til at udvikle fremtidens avis?

Er du en webudvikler, som vil arbejde med webløsninger til traditionelle desktop-brugere såvel som tablets og smartphones? Kan du lide at sætte dig ind i komplekse problemstillinger? Vil du gerne arbejde med hele stacken, så er det dig, vi mangler!

Vi bruger primært Polymer til front-end udvikling - det vil sige: Javascript, HTML og WebComponents. Vores back-end benytter PHP og MySQL og vores 50+ webservere kører FreeBSD og NGINX.

Du vil blive en del af et team på 16 udviklere, som er ansvarlige for de tre primære platforme, vi understøtter: Android, iOS og Desktop, og derved at mange hundredetusinder avislæsere får deres e-avis til tiden hver dag.


Din Baggrund

Som person motiveres du, når løsningen ikke er givet på forhånd. Du kan lide at have stor frihed i, hvordan du løser en opgave og accepterer det ansvar, der medfølger.

  • Du har en uddannelse som f.eks. Datamatiker, Datalog eller Ingeniør
  • Du har flere års erfaring med web-løsninger
  • Du er dygtig og altid parat til at lære noget nyt
  • Du kan altid se forbedringspotentialet - men er ikke bange for at afslutte en opgave

Din nye arbejdsplads

Efter 250 år lever avisen stadig i bedste velgående og det på trods af, at den de sidste hundrede år er blevet udfordret af først radioen, så tv'et, siden internettet og nu smartphones og tablets. Visiolink arbejder i spændingsfeltet, hvor nyt og gammelt mødes. Det har vi gjort de sidste 10 år og er blevet en af Europas førende leverandører af e-avis løsninger.

Visiolink har kunder i hele Nordeuropa, hvor vi arbejder med alt fra små lokalaviser til store multinationale mediehuse.

I Visiolink er vi stolte af vores flade struktur, vores arrangementer og fester – vi sætter kollegialt samvær i højsædet. Dette kommer bl.a. til udtryk, når vi tager en fredagsøl i vores egen ”bierstube”, tager på fisketur eller festival sammen. Men allervigtigst er vi stolte af vores medarbejderes høje faglige kunnen, som hver dag kommer til udtryk i det arbejde, vi laver.

Er du interesseret?

Stillingen er fuldtids og med opstart hurtigst muligt. Vi opfordrer alle uanset køn, religion, seksualitet eller nationalitet at søge jobbet – og alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Send dit CV samt ansøgning via dette link og angiv Job ID 4.003

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores CTO, Kaare Bøegh, på mail kbh@visiolink.com

Lær dine nye kolleger at kende her.