VISIOLINK SØGER ISTQB-CERTIFICERET TESTER

DELTIDSSTILLING

 

Om jobbet

I Visiolink er vi stolte af at udvikle apps til aviser og magasiner i bl.a. Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien og Irland. Vi er kendte for vores kvalitet og brugervenlighed – og det forpligter! Derfor søger vi en dedikeret, struktureret og grundig tester til at indgå i vores QA-team.

Om dig

Du har 3-4 års erfaring med softwaretest og er måske endda ISTQB-certificeret – men derudover er din uddannelsesmæssige baggrund ikke så vigtig. Du trives med den praktiske og udførende del af kvalitetssikring, elsker at gennemføre testcases og gå på jagt efter bugs. Vi sørger for gode rammer og et rummeligt miljø, hvor vi arbejder sammen om at levere de bedste løsninger til vores kunder. Det er vigtigt du taler flydende engelsk.   

Om Visiolink

Visiolink er markedsleder inden for digitale publiceringsløsninger til den europæiske medieindustri. Det er vi stolte af, ligesom vi er stolte af vores flade struktur, hvor der er højt til loftet og mulighed for at sætte sit eget præg. Vores erfarne personaleforening sikrer, at vi også får nogle fede oplevelser sammen uden for arbejdstiden.  Dette kommer bl.a. til udtryk, når vi får en fredagsøl i vores egen ”bierstube”, tager på udflugter eller holder nogle sjove firmafester.

Det praktiske

Stillingen er 25-30 timer om ugen.

Send en motiveret ansøgning og CV, og angiv jobID 7.013 i formularen. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Head of Professional Services, Agnethe Løkke Madsen på 61653304 eller Quality Assurance Manager, Ramana Pagilla på ram@visiolink.com