Key Account Manager

Visiolink søger en skarp Key Account Manager til voksende, internationalt marked...

Er du udadvendt, ambitiøs og motiveres du af at åbne døre til nye kunder? Så er det dig vi leder efter! Vi søger en kompetent og energisk Key Account Manager til at styrke vores succesfulde salgsteam, som arbejder inden for et stadigt voksende europæisk mediemarked.

Som Key Account Manager hos Visiolink får du et spændende og udfordrende job i en særdeles velkonsolideret og voksende softwarevirksomhed. Vi byder på et fagligt stærkt miljø, og du bliver en del af en spændende afdeling bestående af Salg, Marketing og Business Intelligence.


Stillingen

Visiolink er et stærkt markedsledende brand i branchen for digitale aviser og magasiner. Vi har en proaktiv tilgang til vores kunder, som vi har en tæt, langvarig og personlig relation til. Du skal forvente en rejseaktivitet på ca. 30-40 rejsedage om året.

Som Key Account Manager har du bl.a. ansvaret for at:

  • Vedligeholde og udbygge nuværende kunderrelationer- og forretninger
  • Opbygge nye markeder
  • Afholde salgsmøder i hele Europa – både med eksisterende samt potentielle kunder
  • Opnåelse af eget salgsbudget
  • Opbygge et tæt samarbejde med alle funktioner i Visiolink

Din baggrund

Du har en  uddannelse på kandidatniveau og har erfaring med salg - gerne fra relaterede brancher. Du har en god forretningssans og kan dit salgshåndværk. Som person er du udadvendt og har nemt ved at kommunikere med såvel eksisterende som nye kunder. Du er ikke bange for nye opgaver og får energi af nye udfordringer.

Du har en grundlæggende god forståelse af software, så du kan sætte dig ind i dine kunders behov. Du formår at oversætte et teknisk produkt og funktionaliteter til kundeværdi og benefits, og du skal kunne rådgive kunderne om deres forretning.

Desuden er du struktureret og målrettet og evner at følge dit salg til dørs. Det er vigtigt, at du er særdeles dygtig til tysk, flydende i engelsk og har kendskab til de nordiske sprog.

 

Om os

Visiolink er en markedsledende leverandør af digitale publikationsløsninger til den europæiske medieindustri. Vi producerer digitale aviser og magasiner for over 250 mediehuse i Europa, og mere end 2.000 titler distribueres hver dag via Visiolinks datacentre.

Vi leverer mere end software – vi er en forretningsmodel. Vi fokuserer på at skabe nye læsere, nye annonceindtægter og fleksible publiceringsplatforme til vores kunder. 

Vi leverer således mediehusenes indhold på mobil, tablet og desktop. Og selvfølgelig både på web, iOS og Android.

Vores egen forretning er i stort omfang baseret på SaaS, hvor vi dels leverer softwareprojekter og dels leverer løbende IT-drift af vores løsninger.

I Visiolink er vi stolte af vores flade struktur, det gode kollegiale fællesskab og vores sociale arrangementer. Dette kommer bl.a. til udtryk, når vi tager en fredagsøl i vores egen ”bierstube”, tager på fisketur eller festival sammen. Men allervigtigst er vi stolte af vores medarbejderes høje faglige kunnen, som hver dag kommer til udtryk i det arbejde, vi laver, og hvor vi hjælper hinanden til at lykkes.

 

Er du interesseret?

Stillingen er fuldtids og med ansøgningsfrist og opstart hurtigst muligt.

Vi opfordrer alle uanset køn, religion, seksualitet eller nationalitet at søge jobbet – og alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til CCO Morten Melbye på mme@visiolink.com.

Send dit CV samt ansøgning via dette link og angiv Job ID 11004

Lær dine nye kolleger at kende her.