Project Manager

Visiolink søger en tysktalende projektleder

Vil du køre effektive og strukturerede kundeprojekter med høj volumen og arbejde sammen med et stærkt team af kolleger? Så send din ansøgning allerede nu!


Stillingen

I Visiolink udvikler vi avis- og magasinapps til mediehuse i hele Europa. Hver måned lancerer vi nye apps, og det er vores dedikerede leveranceteams, der får det hele til at ske. Vi leverer både standard- og customløsninger til vores kunder og tilpasser projektmodel og metode efter projektets størrelse og kompleksitet. Du vil være en del af et team, der varetager projekter, test og support for en udvalgt del af vores kunder. Vi arbejder i Scrum og agile metoder, og vi ser derfor gerne, du har praktisk erfaring med dette.

Din baggrund

Du har minimum to års erfaring med projektledelse og har praktisk erfaring med Scrum. Du er struktureret og kan holde hovedet koldt, samtidig med at du kender værdien af et godt team, hvor du med din personlighed og overblik bidrager til et fælles fokus - og en sjov arbejdsdag! Du skal kunne rådgive vores kunder og drive projekter med sikker hånd, uanset om det drejer sig om en enkelt ny app eller løbende agilt samarbejde med et af Europas største mediehuse. Vores arbejdssprog er dansk, tysk og engelsk.

 

Om os

Visiolink er en markedsledende leverandør af digitale publikationsløsninger til den europæiske medieindustri. Vi producerer digitale aviser og magasiner for over 250 mediehuse i Europa, og mere end 2.000 titler distribueres hver dag via Visiolinks datacentre.

Vi leverer mere end software – vi er en forretningsmodel. Vi fokuserer på at skabe nye læsere, nye annonceindtægter og fleksible publiceringsplatforme til vores kunder. 

Vi leverer således mediehusenes indhold på mobil, tablet og desktop. Og selvfølgelig både på web, iOS og Android.

Vores egen forretning er i stort omfang baseret på SaaS, hvor vi dels leverer softwareprojekter og dels leverer løbende IT-drift af vores løsninger.

I Visiolink er vi stolte af vores flade struktur, det gode kollegiale fællesskab og vores sociale arrangementer. Dette kommer bl.a. til udtryk, når vi tager en fredagsøl i vores egen ”bierstube”, tager på fisketur eller festival sammen. Men allervigtigst er vi stolte af vores medarbejderes høje faglige kunnen, som hver dag kommer til udtryk i det arbejde, vi laver, og hvor vi hjælper hinanden til at lykkes.

 

Er du interesseret?

Stillingen er fuldtids og med opstart hurtigst muligt, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning!

Vi opfordrer alle uanset køn, religion, seksualitet eller nationalitet at søge jobbet – og alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Head of Project Delivery & Support, Agnethe Løkke Madsen på tlf.: 61653304.

Send dit CV samt ansøgning via dette link og angiv Job ID 11010. 

Lær dine nye kolleger at kende her.