Servicemedarbejder, afløser

Vil du være med til at sikre, at vores kontor altid fremstår pænt, imødekommende og ryddeligt?

Vitec Visiolink søger en afløser, som kan hjælpe os ved arrangementer i huset og når vores fastansatte servicemedarbejder holder ferie eller bliver syg.

 

Som Servicemedarbejder-afløser hos Vitec Visiolink bliver du en del af vores hyggelige og uformelle arbejdsmiljø. Vi kommer godt ud af det sammen og møder altid hinanden med et smil. Du bliver en del af vores Vitec Visiolink-familie fra dag ét og vil opleve et kollegialt fællesskab, hvor vi også er sociale uden for arbejdstiden.

 

Om stillingen

Vitec Visiolink er et stærkt markedsledende brand i branchen for digitale aviser og magasiner. Derfor er det også vigtigt for os, at vores lokaler på Bjørnholms Allé 20 viser sig fra sin bedste side – både i det daglige, og når vi får gæster udefra. Og det er her, du kommer ind i billedet!

 Som servicemedarbejder-afløser skal du bl.a. hjælpe os med:

  • Den daglige rengøring af hele huset
  • Klargøring til/ og servicering under møder
  • Anretning af/og afrydning efter frokost
  • Diverse ad hoc-opgaver som blomstervanding, opfyldning af kaffeautomaten, småindkøb osv.

 

Om dig

Vi forestiller os at du fx er studerende, men det vigtigst for os er at du er serviceminded og ikke er bange for at tage fat. Har du erfaring med lignende serviceopgaver, er det et plus – men dette er absolut ikke et krav.

Arbejdstiden er som udgangspunkt i dagtimerne, men kan aftales nærmere med dig ud fra det aktuelle behov. Kan du udelukkende arbejde eftermiddag eller aften, så fortvivl ikke. Måske kan vi stadig bruge din hjælp.

 

Om Visiolink

Vitec Visiolink er en markedsledende leverandør af digitale publikationsløsninger til den europæiske medieindustri. Vi producerer digitale aviser og magasiner for over 250 mediehuse i Europa, og mere end 2.000 titler distribueres hver dag via Vitec Visiolinks datacentre.

Vi leverer mere end software – vi er en forretningsmodel. Vi fokuserer på at skabe nye læsere, nye annonceindtægter og fleksible publiceringsplatforme til vores kunder. 

Vi leverer således mediehusenes indhold på mobil, tablet og desktop. Og selvfølgelig både på web, iOS og Android.

Vores egen forretning er i stort omfang baseret på SaaS, hvor vi dels leverer softwareprojekter og dels leverer løbende IT-drift af vores løsninger.

 

Om Vitec Software Group

Visiolink er ejet af Vitec Software Group. Vitec er førende inden for Vertical Market Software i Norden. Vi udvikler og leverer standardsoftware til forskellige brancher. Vitecs vækststrategi er at opkøbe softwarevirksomheder, der er etableret i markedet, og samtidigt er veldrevne.

Koncernens overordnede processer i kombination med medarbejdernes høje kendskab til kundens lokale marked skaber gode forudsætninger for forbedringer og fortsat innovation.

Vitec har 1.000 medarbejdere, er noteret på Nasdaq Stockholm og omsatte for 1.313 mio. SEK i 2020.

Få mere at vide om os på www.vitecsoftware.com

 

Er du interesseret?

Vi opfordrer alle uanset køn, religion, seksualitet eller nationalitet at søge jobbet – og alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Heidi Andersen på heidi.andersen@vitecsoftware.com 

Send dit CV samt ansøgning via dette link og angiv Job ID 12001

Lær dine nye kolleger at kende her.