VISIOLINK SØGER TYSKTALENDE CUSTOMER CARE SPECIALIST

I Visiolink Customer Care servicerer vi mere end 2.000 avis- og magasintitler på forskellige platforme. Vores kunder er mediehuse i Skandinavien, Tyskland, Belgien, Holland og Irland. Vi har de seneste år ekspanderet kraftigt og søger derfor en tysktalende Customer Care Specialist til at indgå vores team.  

 

Om opgaverne

  • Håndtering af supporthenvendelser.
  • Agere bindeled mellem kunde og udviklere
  • Analyse af kundefeedback
  • Debugging af vores iOS og Android apps samt på desktop
  • Vedligehold af kundedata

 

Om dig

Du er løsningsorienteret, kommunikativt stærk og drives af en lyst til at hjælpe. Du kan arbejde effektivt og struktureret og er god til at holde hovedet koldt, når det går stærkt. Du har en relevant videregående uddannelse og taler og skriver flydende tysk. Har du teknisk baggrund, for eksempel datamatiker, softwaretester eller lignende, er det en stor fordel.

 

Om Customer Care-Teamet

I Customer Care er det vores mission at sikre kundeloyalitet gennem proaktiv service. Vi drives af at finde og udrydde eventuelle problemer, så vores kunder og slutbrugerne ikke oplever digitale sten i skoen. Vi indsamler og analyserer kundefeedback, så vi sammen med Visiolinks udviklere kan lave produkter og services af højeste kvalitet. Vi sætter en ære i også at yde god kollegaservice, og vi finder ofte anledning til at fejre vores succeser.

 

 Visiolink – hvem er vi?

Vi sidder med ved bordet, når de store mediehuse i Europa køber e-paper-løsninger. Udover e-paper på desktop har vi specialiseret os i at levere bl.a. avisernes trykte indhold til tablets og smartphones til både iOS og Android. Vi er dermed bindeled mellem det trykte medie og den digitale læsning. 

I Visiolink er vi stolte af vores flade struktur, hvor der er højt til loftet og mulighed for at sætte sit eget præg. Vores erfarne personaleforening sikrer, at vi får nogle fede oplevelser sammen.  Dette kommer bl.a. til udtryk, når vi får en fredagsøl i vores egen ”bierstube”, tager på udflugter eller holder nogle sjove firmafester.

Allervigtigst er Visiolink stolte af vores medarbejderes høje faglige formåen, der hver dag kommer til udtryk i det arbejde, vi laver og brænder for. Fleksibilitet og work life balance er nogle af de værdier du vil opnå hos os, så der også er tid til at lade op uden for Visiolink-familien.

 

Praktisk

Stillingen er fuld tid med mulighed for deltid. Opstart snarest muligt.
Har vi vakt din interesse, så send en ansøgning og CV via dette link med jobID 3.001

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt, og vi kalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Head of Professional Services, Agnethe Løkke Madsen på mail alm@visiolink.com eller direkte på: 61 65 33 04