GRAFISK STUDENTERMEDHJÆLPER TIL VORES MARKETING-TEAM

Er du en kreativ sjæl med grafiske evner og øje for detaljen? Måske er du i gang med en uddannelse inden for grafisk design, grafisk kommunikation, digital design, multimediedesign eller noget, der minder om? I så fald er det lige præcis dig, vi leder efter!


Om stillingen

Som grafisk studentermedhjælper hos Visiolink vil du være en del af marketingteamet, og din rolle vil primært bestå i at uudarbejde grafisk materiale, som understøtter vores marketingaktiviteter. Det betyder, at dine arbejdsopgaver spænder bredt - alt fra indhold til vores SoMe og hjemmeside til større materiale som rapporter og produktark.

Vi arbejder primært digitalt, men du vil også blive involveret i produktion af materiale til tryk. Herunder ser du nogle af de opgaver, du vil komme til at arbejde med:

  • Produktion af grafisk materiale til SoMe, hjemmeside, nyhedsbreve, blogs etc.
  • Udarbejdelse af produktark, whitepapers, præsentationer og lign.
  • Udarbejdelse af trykt markedsføringsmateriale som eksempelvis roll-ups, visitkort, plakater mm.
  • Diverse ad hoc-opgaver

Din gennemsnitlige arbejdstid vil ligge mellem 5 og 10 timer om ugen, og det er muligt at tilrettelægge arbejdstimerne således, at det passer til dit studieforløb. Stillingen er timelønnet.

Om dig

Udover at være i gang med en relevant uddannelse er det vigtigt, at du forstår og interesserer dig for hvordan et budskab formidles bedst muligt i samspillet mellem ord, billeder og grafiske elementer. Du har teorien på plads og glæder dig til at arbejde med de praktiske sider af multimediedesign, digital markedsføring og kommunikation i et miljø, hvor du får mulighed for at lære nyt og tage ansvar for egne områder og projekter. Sammen definerer vi de projekter, hvor din interesse er størst, og hvor du kan byde bedst ind.

Derudover er det vigtigt, at du er ferm til Adobes programmer - herunder InDesign, Photoshop og Illustrator.

 

Om os

Vitec Visiolink er en markedsledende leverandør af digitale publikationsløsninger til den europæiske medieindustri. Vi producerer digitale aviser og magasiner for over 250 mediehuse i Europa, og mere end 2.000 titler distribueres hver dag via Vitec Visiolinks datacentre.

Vi leverer mere end software – vi er en forretningsmodel. Vi fokuserer på at skabe nye læsere, nye annonceindtægter og fleksible publiceringsplatforme til vores kunder. 

Vi leverer således mediehusenes indhold på mobil, tablet og desktop. Og selvfølgelig både på web, iOS og Android.

Vores egen forretning er i stort omfang baseret på SaaS, hvor vi dels leverer softwareprojekter og dels leverer løbende IT-drift af vores løsninger.

 

Om Vitec Software Group

Visiolink er ejet af Vitec Software Group. Vitec er førende inden for Vertical Market Software i Norden. Vi udvikler og leverer standardsoftware til forskellige brancher. Vitecs vækststrategi er at opkøbe softwarevirksomheder, der er etableret i markedet, og samtidigt er veldrevne.

Koncernens overordnede processer i kombination med medarbejdernes høje kendskab til kundens lokale marked skaber gode forudsætninger for forbedringer og fortsat innovation.

Vitec har 1.000 medarbejdere, er noteret på Nasdaq Stockholm og omsatte for 1.313 mio. SEK i 2020.

Få mere at vide om os på www.vitecsoftware.com

 

Er du interesseret?

Vi opfordrer alle uanset køn, religion, seksualitet eller nationalitet at søge jobbet – og alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Ann-Katrine Fredenslund, ann-katrine.fredenslund@vitecsoftware.com.

Send dit CV samt ansøgning via dette link og angiv JobID 7.016.

Lær dine nye kolleger at kende her.

.