UX/UI-PRAKTIKANT

Hos Vitec Visiolink søger vi lige nu en praktikant til vores Product Management team, som har passionen og lysten til at sætte sit præg på videreudvikling af vores UX/UI-interfaces.

 

Et moderne mediehus serverer indhold på mange forskellige kanaler, og Vitec Visiolink skal som leverandør af digitale publikationsløsninger til den europæiske medieindustri hele tiden være på forkant og klar til at understøtte nye medieplatforme og forventning til eAvisens formåen. Dette stiller store krav til vores produkt- og featuredesign, som ligeledes skal være med i front på den digitale udvikling.

 

Om praktikken

Som UX/UI-praktikant bliver du en central spiller i vores Product Management team. Du vil komme til at arbejde i en tværgående funktion, hvor du på daglig basis både samarbejder med vores UX-designer, Key Account Managers og Projektledere. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Videreudvikle og vedligeholde vores interne værktøj til visualisering af kundeløsninger
 • Indgå i kundeprojekter, hvor du står for at indfange idéer og omdanne dem til konkrete og implementerbare designs
 • Sammen med det øvrige Product Management team at udvikle ny funktionalitet, nye produkter og nye features til vores løsninger
 • Gennemgå vores produktportefølje og fremstille konkrete designguides til den fremtidige videreudvikling


Om dig 

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for interaktion og design eller lignende, hvorfra du har et stærkt fagligt kendskab til UX og UI. Derudover er det en fordel, hvis du.  

 • Har erfaring med UX- og UI-værktøjer som Figma, Adobe XD og Sketch
 • Har erfaring med grafisk design på tværs af web-interfaces og apps (iOS og Android)
 • Er i stand til at arbejde med flere sideløbende projekter uden at miste overblikket
 • Tør sige din mening og fremfører din agenda med en naturlig autoritet og troværdighed
 • Forstår styrken i at samarbejde med kollegaer, der besidder andre faglige kompetencer end dig selv
 • Har teknisk indsigt og kan fungere som bindeled mellem kunder og dine kollegaer i Udvikling
 • Er en vaskeægte nørd, når det kommer til at udforske og holde sig opdateret på nye teknologier
 • Er åben, nysgerrig og har gå-på-modet til at lære nyt

 

Om Visiolink

Vitec Visiolink producerer digitale aviser og magasiner for over 250 mediehuse i Europa, og mere end 2.000 titler distribueres hver dag via Vitec Visiolinks datacentre. Vi er en markedsledende leverandør af digitale publikationsløsninger til den europæiske medieindustri. Vi leverer mediehusenes indhold på mobil, tablet og desktop. Og selvfølgelig både på web, iOS og Android.

Vi leverer mere end software – vi er en forretningsmodel. Vi fokuserer på at skabe nye læsere, nye annonceindtægter og fleksible publiceringsplatforme til vores kunder. 

Vores egen forretning er i stort omfang baseret på SaaS, hvor vi dels leverer softwareprojekter og dels leverer løbende IT-drift af vores løsninger.

 

Om Vitec Software Group

Vitec Visiolink er ejet af Vitec Software Group. Vitec er førende inden for Vertical Market Software i Norden. Vi udvikler og leverer standardsoftware til forskellige brancher. Vitecs vækststrategi er at opkøbe softwarevirksomheder, der er etableret i markedet, og samtidigt er veldrevne.

Koncernens overordnede processer i kombination med medarbejdernes høje kendskab til kundens lokale marked skaber gode forudsætninger for forbedringer og fortsat innovation.

Vitec har mere end 1.050 medarbejdere, er noteret på Nasdaq Stockholm og omsatte for 1.571 mio. SEK i 2021.

Få mere at vide om os på www.vitecsoftware.com.

 

Praktisk information

Vi opfordrer alle uanset køn, religion, seksualitet eller nationalitet at søge jobbet – og alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Praktikstillingen er på 37 timer om ugen og er ulønnet. Til gengæld er der en lækker frokostbuffet inkluderet samt andre personalegoder. Praktikken løber over perioden august-december 2022.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Send en motiveret ansøgning og CV via dette link, og husk at angive jobID 7.018.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte UX/UI Designer, Morten Læburgh Larsen på morten.laburghlarsen@vitecsoftware.com.

Lær dine nye kolleger at kende her.